ДРОБИЛКА ДОУ – 110

ДРОБИЛКА ЗА ДРОБЕНЕ НА ДЪРВО Машина за дробене на отпадък от барабанен тип, наменети за дробење дрвени парчиња, целулоза, отпад од производство на мебел, пдч и т.н. Професионално решение за работилница за производство на пелети со капацитет до 5 тонови/ч. Дробилката произвежда качествен дървен чипс с капацитет 5 тона...

ПОЛУАВТОМАТИЧНА ПАКЕТИРАЩА МАШИНА TUSAD -15

Пакетиращата машина е с термотунел с полуавтоматично механическо залепващо устройство. Термотунелът се използва от предприятията за групово опаковане на стоки в термо свиващо се фолио. Пакетиращата машина най-често се използва за опаковане във фолио на следните стоки: пластични шишиња, тегли, печатен излез, кутии и картони со претходно исечени производи. Даденото оборудване...

АВТОМАТИЧНА ПАКЕТИРАЩА МАШИНА TUS-15

Пакетиращата машина е с термотунел с автоматично универсално залепващо устройство. Даденият термотунел е предназначен за опаковане на предмети в термо свиващо се полиетиленово фолио. Използва се за групово опаковане на топливни брикети, ролна, кутии, пакувања, шишиња, тегли, кофи, печатарско производство итн.

ПАКЕТИРАЩА МАШИНА TU-15

Пакетиращата машина е с термотунел с ръчно залепващо устройство. Даденият термотунел е предназначен за опаковане на предмети в термо свиващо се полиетиленово фолио. Използва се за групово опаковане на топливни брикети, ролна, кутии, пакувања, шишиња, тегли, кофи, печатарско производство итн.

ВЕРТИКАЛНА ПАКЕТИРАЩА МАШИНА CMVD-120

Вертикална машина за сечење со волуметриски диспензер за лента, CMVD модел - 120. Дизајниран за автоматски процес на хранење и пакување порции во пакет со три споеви во форма на „стап“ ("контакт") за производи како шеќер, тоа, бибер, инстант кафе и други слични производи од 2 до 20 cm3. Като опаковъчен материал може...

МАШИНА ЗА ПЕЧЕНЕ НА ЯДКИ OV-70

Електрическа печка за печене от поточен тип OV-70 е предназначена за печене (сушење) на насипни продукти (семки од сончоглед, кикиритки, ф'стаци, бадеми, лешници, ореви, зрна кафе, житарици итн.)

ХОРИЗОНТАЛНА ПАКЕТИРАЩА МАШИНА „ДОЙ-ПАК“ DP-35

Хоризонтална разфасовъчна машина DP – 35, предназначена за извършване на непрекъснат цикъл на разфасоване с метода на претегляне на хранителни и нехранителни насипни продукти (житарици, шеќер, кафе, чај, итн.), както и опаковането им в готови пакети във формата на "дой-пак" пакет.

АВТОМАТИЧНА ИНСПЕКЦИОННА МАСА IT-2

Автоматична инспекционната маса на две нива с виброзахранване е предназначена за визуален контрол на качеството на насипната продукция, която подлежи за по-нататъшна обработка (пржење, сушење, миење итн.) или пакување.

ПАКЕТИРАЩА МАШИНА С ДОЗАТОР PCMW-35

Пакетираща разфасовъчна машина с тегловен дозатор има пневматически механизъм и е предназначена за извършването на непрекъснат цикъл на разфасоване на насипни продукти (житарици, ореви, кафе, крекери, чипс, бонбони, бисквити, гранули итн.) и нивно пакување во полимерни пакувања (полипропилен, дуплекс, триплекс ). Машината е контролирана од контролер, което позволява...

РАЗФАСОВЪЧНА МАШИНА CMW-10

Машината за сечење е дизајнирана да спроведува континуиран циклус на сечење со тежински метод за дозирање на рефус производи (прашок за перење, храна за птици, семки, стапчиња од пченка итн.) и нивно пакување во полимерни пакувања (полипропилен, дуплекс, триплекс).