Машини за производство на пелети и брикети

Компанијата Еуротек ЕООД

Еуротек Компани ДООЕЛ е производител и снабдувач на машини за пелети и брикети, тие се специјализирани за производство и преработка на земјоделски производи, Дрвена граѓа, слама, луцерка, лавандула, сончоглед итн. Машините ги покриваат сите фази на производство на пелети и брикети од прелиминарна подготовка како што се дробење и сушење до гранулација, ладење, пакет и сета потребна помошна опрема.

Ние ја опслужуваме индустријата за обработка на дрво, фирмите кои работат во областа на земјоделството, производство на добиточна храна, прехранбената индустрија.

За нас

Ние сме сигурен и фер производител на машини за пелети, брикети и опрема за пакување за храна и непрехранбени производи. Можете да добиете професионализам од нас, доверлив тим, професионален пристап.

Одлична работа

Увид во деталите

Поддршка

Гаранција

Имаме изградено производствени линии низ целата земја за производство на пелети и брикети со капацитет од 1т/ч. - 2т/ч

Добавете тук текста на заглавието